RG: Pobedile sve favoritkinje

Autor: Beta Beta
četvrtak 31.05.2018.
22:55
Izvor: Beta

Bez iznenađenja u drugom kolu ženskog turnira.

Epa/Ettore Ferrari
Epa/Ettore Ferrari

Povezane vesti

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom kolu pobedila Hrvaticu Donu Vekić sa 7:5, 6:4.

Šampionka Rolan Garosa iz 2012. i 2014. godine će u narednom kolu igrati protiv Čehinje Karoline Pliškove koja je danas eliminisala zemljakinju Lucje Šafaržovu u tri seta.

Prva teniserka sveta, Rumunska Simona Halep izborila je plasman u treće kolo pobedom nad Amerikankom Tejlor Tauzend sa 6:3, 6:1.

Ona će u narednom kolu igrati protiv Nemice Andree Petković koja je u drugoj rundi bila bolja od američke teniserke Betani Matek Sends.

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je danas pobedila Australijanku Ešli Barti sa 3:6, 6:3, 6:4.

U treće kolo plasirala se i finalistkinja Rolan Garosa iz 2012. godine, Australijanka Samanta Stosur.

Ona je danas pobedila Anastasiju Pavljučenkovu Rusije iz sa 6:2, 7:6(1).

Njena naredna protivnica biće Garbinje Mugurusa iz Španije.

Mugurusa je ranije danas slavila protiv Francuskinje Fione Fero sa 6:4, 6:3.

Plasman u treće kolo danas su izborile još i Darja Gavrilova, Magdalena Ribarikova, Eliz Mertens i Lesija Curenko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dracula
Thursday, 31.05.2018
23:34

Dva iznenadjena, bar prema bukmejkerima. Stosur i Tsurenko; Stosur ajde i nije neko, Pavlijucenkova jeste bila nosilac i osvojila Strasburg prosle nedelje ali ju je Stosur pobedila ove godine na sljaci u Madridu tako da je to malo iznenadjene. Tsurenko, na drugu ruku je svega odigrala dva pripremna meca za FO i izgubila oba a Vandeve je docekala turnir u dobroj formi i cak dobila prvi set; posle toga je psihicki pala sto je karakteristicno za nju i dozvolila Tsurenko da preokrene i dotuce je sa 6-0 u trecem setu ... Ipak samo dva iznenadjena u zenskom tenisu od 16 odigranih je raritet. Kod muskaraca samo jedan i to prilicno, bar za mene; Marterer je dobio Sapovalova koji je sve bolji i bolji ali danas ga je Nemac dobro odradio...