RG - Kvitova, Petković i Erani u drugom krugu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.09.2020.
14:50
Izvor: Beta

Novi dan na Otvorenom prvenstvu Francuske.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Češka teniserka Petra Kvitova plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedila domaću igračicu Osean Dodin sa 6:3, 7:5.

Meč Kvitove i Dodin, 11. i 118. teniserke sveta, trajao je sat i 19 minuta.

Ovaj meč odigran je na terenu "Filip Šatrije" pod krovom i bio je ujedno i jedni meč koji je počeo kako je i planirano pošto je kiša odložila početak svih ostalih duela.

Kvitova će u narednom kolu igrati protiv Alone Bolsova Zaodinov iz Španije koja je savladala Italijanku Jasminu Paolini 2:0 u setovima (6:4, 6:3).

U duelu Amerikanki slavila je Bernarda Pera koja je bila bolja od zemljakinje Ketrin Belis sa 2:0 u setovima (7:6, 6:1). Pera će se u narednoj rundi sastati sa boljom iz duela Tamara Korpač - Amanda Anisimova.

Cvetana Pironkova je savladala Nemicu Andreu Petković rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Bugarku čeka susret sa pobednicom meča Kristi An - Serena Vilijams.

baner

Italijanka Sara Erani bila je bolja od Portorikanke Monike Puig sa 2:0 (6:2, 6:1) i u narednoj rundi sastaće sa pobednikom duela Katarina Zavarska - Kiki Bertens.

Čehinja Katerina Sinijakova pobedila je Loren Dejvis iz SAD sa 2:0 (7:6, 6:2). Sinijakovu čeka susret sa boljom iz meča Svetlana Kuznjecova - Anastasija Pavličenkova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke