RG: Kvitova ispala, Šarapova razbila Pliškovu

Autor: Beta Beta
subota 02.06.2018.
19:38
Izvor: Beta

Favoritkinje nastavile da ispadaju.

Epa/Ettore Ferrari
Epa/Ettore Ferrari

Povezane vesti

Estonska teniserka Anet Kontaveit plasirala se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedila osmu teniserku sveta Čehinju Petru Kvitovu posle dva seta, 7:6, 7:6.

Kontaveit, 24. na svetskoj rang-listi, pobedila je posle nešto više od dva sata. Oba seta dobila je posle taj-brejka. U prvom setu obe su napravile po dva brejka, a Kontaveit je u taj-brejku bila bolja sa 8:6.

Teniserke su po tri brejka napravile u drugom setu, koji je Estonka dobila posle taj-brejka sa 7:4.

Kontaveit će igrati protiv 10. nosioca Amerikanke Sloun Stivens, koja je pobedila Italijanku Kamilu Đorđi sa 4:6, 6:1, 8:6.

Stivens je posle dva sata i 25 minuta izborila peto učešće u osmini finala Rolan Garosa, u sedam nastupa na tom turniru.

Španska teniserka Garbinje Mugurusa plasirala se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedila 90. teniserku sveta Australijanku Samantu Stosur posle dva seta, 6:0, 6:2.

Treća teniserka na WTA listi Mugurusa pobedila je posle sat vremena, ona je šest puta oduzela servis protvnici, koja je napravila jedan brejk.

Mugurusa će u osmini finala igrati protiv Ukrajinke Lesije Curenko, koja je pobedila Magdalenu Ribarikovu iz Slovačke sa 6:2, 6:4.

Ruska teniserka Marija Šarapova pobedila je posle manje od sat vremena šestog nosioca Čehinju Karolinu Pliškovu sa 6:2, 6:1.

Dvostruka pobednica Rolan Garosa iz 2012. i 2014. godine, će u osmini finala igrati protiv pobednice duela Amerikanke Serene Vilijams i Julije Gerges iz Nemačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke