RG - Krajinović namučio Cicipasa! Ali, mogao je i više od toga...

Autor: Darko Mitrović
subota 01.06.2019.
13:41
Izvor: Sportske.net

Ipak poraz našeg tenisera u duelu sa favorizovanim rivalom.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Dva dana trajala je borba Filipa Krajinovića i Stefanosa Cicipasa, na kraju 3:1 za Grka, po setovima 7:5, 6:3, 6:7 (5:7), 7:6 (8:6), pa ćemo ipak Cicipasa gledati u osmini finala Rolan Garosa.

Podsetimo, njihov meč je prekinut sinoć pri vođstvu Grka od 2:0 u setovima, uz 5:5 u trećem setu, ali danas je Krajinović uspeo da mu napravi mnogo više problema.

Srpski teniser je bolje ušao u ovaj nastavak meča, dobio je finiš trećeg seta, što mu je dalo dodatnu energiju da zaigra još bolje u četvrtom.

Imao je Filip tada vođstvo od 5:3, bio je na pragu ulaska u peti set, ali je dozvolio brejk rivalu koji je izjednačio na 5:5, a potom četvrti set uveo u taj-brejk.

I opet je Krajinović bio bliži osvajanju seta, vodio je sa 5:4 i 6:5, ali tu je stao, usledilo je par grešaka srpskog tenisera, Cicipas dobija sve poene do kraja i odlazi u osminu finala, gde ga čeka bolji iz duela Vavrinka - Dimitrov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stefan92-la
Saturday, 01.06.2019
13:45

Decko nema mentalitet za pobedu. Kad god je imao prednost, i kada je od njega zavisio ishod seta, glatko je gubio svoje servis gemove...