RG - Danas bez iznenađenja u konkurenciji dama

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
21:52
Izvor: Beta

Favoritkinje su opravdale očekivanja u prepodnevnom delu programa na Rolan Garosu.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

U konkurenciji žena na Otvorenom prvenstvu Francuske tokom današnjeg prepondevnog programa nije bilo iznenađenja, pa su se tako u trećem kolu drugog Grend slema u sezoni, između ostalih, našle Ukrajinka Elina Svitolina, Garbinje Mugurusa iz Španije, Amerikanka Sloun Stivens i Čehinja Karolina Pliškova.

Čehinja je posle 57 minuta igre sa 6:2 i 6:2 pobedila Slovakinju Kristinu Kučovu, a u trećem kolu na megdan ide boljoj iz duela između Francuskinje Kristine Mladenović i Hrvatice Petre Martić.

Svitolina se bez borbe domogla trećeg kola, pošto joj je zbog povreme meč predala sunarodnica Katarina Kozlova.

Letonka Anastasija Sevastova sa 6:2 i 6:4 slavila je protiv Mandi Minele iz Luksemburga. Ona će se u trećem kolu sastati sa Belgijankom Eliz Mertens koja je sa 6:1 i 6:3 pobedila Francuskinju Dijan Pari.

Mugurusa je sa 6:4 i 6:1 pobedila Šveđanku Joanu Larson, dok je Stivens sa 6:1 i 7:6 (3) bila bolja od Šankinje Sare Soriber Tormo.

Estonka Kaja Kanepi je posle preokreta protiv Kineskinje Suai Ženg koju je pobedila sa 6:7 (4), 6:0 i 7:5 izborila treće kolo, dok je Karla Suares Navaro iz Španije sa 6:1, 6:7 (4) i 6:3 slavila protiv Šelbi Rodžers iz SAD.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke