Rafa otkazao treninge, početak sezone pod znakom pitanja?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.12.2017.
22:06
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta u 2017. godini ponovo ima problema sa kolenom zbog čega je otkazao sparing sesije sa Žoaom Sousom.

Epa/Ian Langdson
Epa/Ian Langdson

Povezane vesti

Španski teniser Rafael Nadal otkazao je sparing sa Žoaom Sousom zakazan za ovu nedelju (18. do 22. decembra) zbog problema sa kolenom.

"Nije bio spreman da trenira. Pozvao me je da mi kaže da se ne oseća dobro", saopštio je Portugalac.

Za sada nije poznato da li je Nadal iz preventivnih razloga odlučio da otkaže sparingovanje sa Sousom ili se radi o nešto ozbiljnijoj povredi zbog koje bi mogao da propusti i početak sezone.

Ono što znamo jeste da je najbolji teniser sveta za 2017. godinu u izboru ITF-a propustio završni Masters u Londonu upravo zbog problema sa kolenom. Iz istog razloga Nadal je sa svojim timom rešio da redukuje broj turnira na kojima će igrati sledeće godine.

Poslednji takmičarski meč u 2017. godini Rafael Nadal je predao zbog iste povrede pa ostaje da se vidi hoće li "Bik" sa Majorke uspeti da je sanira do početka nove sezone.

Podsećamo da je Rafa Nadal beležio sjajne rezultate u godini na izmaku i da se posle šest osvojenih turnira, među kojima i dva Grend slema, 2017. završio na prvom mesto ATP rang liste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke