Projekcija, Krajinovićev skok iz snova na ATP listi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.11.2017.
17:03
Izvor: Sportske.net

Zavisi i od toga hoće li osvojiti Masters u Parizu, ali Srbija će posle Noleta imati još jednog tenisera u širem svetskom vrhu!

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Filip Krajinović je jasno stigao do najboljeg plasmana u karijeri i pre pobede nad Iznerom, za našeg tenisera ovo je zaista nedelja iz snova.

Plasmanom u finale u Parizu dodatno će poboljšati najbolji rezultat, ako mu uračunamo i bodove za plasman u finale on će biti 33. na svetu u ponedeljak. Novak koji dugo ne igra je 11. a u top 100, imamo još Troickog na 57. mestu, Lajovića koji je 74. i Đerea koji je 86. Na ivici je Janko Tipsarević koji je trenutno na 102. mestu.




Ali, Krajinović može i korak dalje. Sada čeka rivala u finalu, biće to ili Beneto ili Amerikanac Sok, ako osvoji pariski Masters Krajinovića čeka zvezdani skok.

Prema projekciji koju smo napravili, naš teniser bi u tom slučaju imao oko 1700 bodova i našao se na 27. mestu ATP liste. To bi mu dalo i status nosioca u novoj sezoni na većini turnira, i u Melburnu, a posle toga je sve lakše...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusko Mrakovic
Saturday, 04.11.2017
19:09

Šta mu uradi Ninočka 🍌

avatar
zdenkomen
Saturday, 04.11.2017
19:04

Osvaja ovo Filip. Vidi se po njegovom licu da nije uplašen i impresioniran veličinom turnira i svojim protivnicima. Kako napisaše gore u tekstu, biti nosilac na Grand Slamu je velika stvar i uslovno rečeno lakši protivnici na startu. Želim mu uspeh sutra, samo da se bori svom snagom. Napred mali.

avatar
chaki
Saturday, 04.11.2017
18:30

Bravo majstore 💪