Problemi za Novaka kad im vreme nije...

Autor: Beta Beta
sreda 05.06.2019.
17:37
Izvor: Beta

Baš sada, kad počinju najvažnije borbe.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Organizatori Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu otkazali su današnji program zbog obilnih padavina u Parizu i pomerili ga za četvrtak.

Današnji program na Rolan Garosu trebalo je da počne u 14.00 mečevima četvrtfinala u ženskoj konkurenciji.

Rumunka Simona Halep i Amerikanka Amanda Anisimova trebalo je da svoj meč odigraju na terenu "Filip Šatrije", dok je Australijanka Ešli Barti i Amerikanka Medison Kiz trebalo da igraju na terenu "Suzan Lenglen".

Nakon tih mečeva na programu su bila i dva četvrtfinala u muškoj konkurenciji.

Prvi teniser sveta Novak Đoković i Nemac Aleksander Zverev trebalo je da se sastanu na glavnom terenu Rolan Garosa, dok je za teren "Suzan Lenglen" bio planiram duel Austrijanca Dominika Tima i Karena Hačanova iz Rusije.

Organizatori su tokom celog dana čekali da se vreme stabilizuje, odlagali su početak mečeva, ali kako kiša nije prestajala nije im preostalo ništa drugo osim da ceo program prebace za sutra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 09.06.2019
15:25

Kako je njemu bilo tako je i Timu, tako da nema nikakve teorije zavere da su mu namestili...ustvari da, namestili su kada on igra da pada kisa ahahahha 😂 , bolje neka lepo sportski prizna da je izgubio i to je to.

avatar
magister
Wednesday, 05.06.2019
20:14

Molim istinske ljubitelje i poznavaoce sporta da ne uleću u zamku kreiranja teorija zavere i gde im nema mesta. Novak je šampion, trenutno ubedljiv na mestu broj 1, igra baš sigurno u Parizu i nadam se da će tako da nastavi. Idemo Nole!

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 05.06.2019
18:34

Све,ама баш све иде на руку Рафи...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.06.2019
17:41

Uopste mi nije jasno zasto mu odredjuju da svoje meceve vecito igra posle Nadala i Federera- na kraju ce jos i biti u pravu onaj mandril sa Ajfelove kule, ovo je najsmesniji turnir na celom Turu...