Prgavi Kirjos ponovo talasao!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.03.2016.
11:21
Izvor: Sportske.net

Australijanac grčkog porekla Nik Kirjos ušao je u raspravu sa sudijom u stolici nakon što mu je ovaj izrekao kaznu zbog namernog izbacivanja loptice u pravcu publike.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Temperament Australijanca Nika Kirjosa još jednom je učinio da teniser grčkog porekla uradi nešto što će naići na negativan prijem kod publike i kolega.

Australijanac je tokom meča sa Andrejem Kuznjecovim bio frustriran zbog dešavanja na terenu pa je tako već sredinom prvog seta počeo da proziva sudiju u stolici.

Glavni sudija Sedrik Murije opomenuo je i kaznio Kirjosa zbog namernog izbacivanja loptice u publiku, a nakon završetka gema Australijanac je bio taj koji se osetio uvređenim.

"Da je ovo uradio Rafael Nadal ili neko sličan njemu ti bi ćutao i pravio se da je sve u redu. Ova igra je previše pristrasna. Svi to dobro znate. Šta ima da krijemo i da se lažemo. Uništena je. Potpuno" rekao je Kirjos sudiji.

U priloženom snimku možete da pogledate ovaj momenat sa pomenutog meča koji je Kuznjecov dobio rezultatom 2:0 (7:6, 6:3).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 31.03.2016
03:42

Pa da je neki igrac do sada bi bar dosao do polufinala nekog turnira ovako cim naleti na malo jaceg protivnika odmah mu sve smeta. Propala nada nesto kao Tomic, kad se opameti bice kasno

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 30.03.2016
16:53
avatar
Billionaire
Wednesday, 30.03.2016
13:01
avatar
Wednesday, 30.03.2016
11:51

Kada si nevaspitan i drzak, kada nisi neki igrač vrhunskih dometa, a umišljaš da jesi (posebno kada su te u tom mišljenju podržali neki ljudi iz razno raznih pobuda) naravno da si frustriran i da su svi drugi krivi jer ti ne postižeš željene rezultate.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 30.03.2016
15:50

Iskreno, mislim da bi trebalo uvesti kazne za igrače dok besne na sudije u tenisu. Slično tehničkoj u košarci. Ko pređe granicu kulture, opomena, pa poen za protivnika, pa kom opanci.