Pravo niotkuda, Federer završio sezonu, da li i karijeru?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.06.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net

Mnogi postavljaju isto pitanje.

EPA-EFE/FRANCIS MALASIG
EPA-EFE/FRANCIS MALASIG

Povezane vesti

Rodžer Federer je danas objavio da je primoran da uradi još jednu operaciju.

Švajcarac je imao određenih problema sa povredama proteklih godinu dana, ali niko nije očekivao da će morati da operiše desno koleno krajem februara.

Sada je na redu novi zahvat jer oporavak ne ide kako se očekivalo, a Federer je rekao da će van terena biti do kraja godine.

"Dragi navijači, nadam se da ste bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam napravio korak unazad vezan za moj oporavak, tako da sam morao da odem na još jednu brzinsku artroskopsku proceduru na svom desnom kolenu. Sada, kao što je bio slučaj i pred početak sezone 2017, planiram da odvojim potrebno vreme kako bih bio 100 odsto spreman da igram na najvišem nivou. Nedostajaćemi navijači i Tur, ali željno iščekujem da vidim sve nazad na Turu na početku sezone 2021. godine. Sve najbolje, Rodžer"
, objavio je on na društvenim mrežama.

Švajcarac je trenutno četvrti teniser sveta, sada ga čeka pauza od šest meseci, pa se navijači pitaju hoće li uspeti da se vrati tenisu na pravi način.

Baner 4 derbi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 11.06.2020
14:29

Nadam se da ne...jer tenis bez njega nije tenis....jeste da je tu Djokovic, Nadal i drugi...ali oni nisu doraslii FEDERERU KRALJU TENISA!!!