Potpuna dominacija Rafaela Nadala za finale Rolan Garosa!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.06.2019.
15:31
Izvor: Sportske.net

Rodžer Federer jednostavno nije imao šta da traži.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Španski teniser Rafael Nadal je uspeo da stigne do novog finala Rolan Garosa, 12. u svojoj karijeri. Prethodnih 11 je dobio, što je zaprepašćujuć podatak.

Rafa je danas sa terena počistio Rodžera Federera, Švajcarac nije imao šta da traži u polufinalu, bilo je lakše nego što se bilo ko nadao, 6:3, 6:4 i 6:2.


Na trenutke smo videli majstorije Rodžera Federera, ali se radi o podlozi koja je veoma spora i koja mu ne odgovara, za razliku od Nadala koji je briljirao.

Kada Nadal ubaci preko 80% prvog servisa, nemate mnogo šansi, još kada protivniku dopustite 16 brejk lopti kao što je to učinio Federer onda je teško da osvojite makar jedan set.

Rodzer Federer
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Nadal se tako našao u svom 12. finalu Rolan Garosa, videćemo ko će mu biti u nedelju protivnik, a to ćemo saznati nakon što meč završe Novak Đoković i Dominik Tim.

Inače, ovo je bila 24. pobeda Rafaela Nadala nad Rodžerom Federerom, Švajcarac je ostao na 15.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 07.06.2019
15:48

Jedini covek na svetu koji moze na Garosu da namuci Nadala uopste je Novak. A sto se Rodzera tice...Da digne spoemnik Soderlingu. Da nije njega, nikad ne bi osvojio Garos.

avatar
Marchisio8
Friday, 07.06.2019
15:35

Знам да не волите Федерера,али ајде мало реалности. Јесте 3-0 у сетовима,али прва два су била клацкалица,Роџер је гријешио у кључним моментима на мрежи,несхватљиво. Углавном,Рафа није недодирљив,показао је то данас и Ноле ће имати велику шансу у финалу.

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 07.06.2019
15:35

Шта сам ја рекао у најави,да ће Федерер освојити максимум 9 гемова. Ех да сам кладионичар...😂😂😂