Posle navijača, sad i novinar naljutio Đokovića!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.01.2019.
17:51
Izvor: Sportske.net

Pravi odgovor tek sledi?

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije juče uspeo da se plasira u finale turnira u Dohi, zaustavio ga je sjajni Španac Roberto Bautista-Agut posle velike borbe u tri seta, ali treba reći da je za Noleta ovaj turnir poslužio kao priprema za predstojeći Australijan Open koji se igra od 14. do 27. januara u Melburnu.

Imajući to u vidu, Đoković je ispunio cilj u Dohi, ali osim svih dobrih stvari koje smo videli od njega, ostala su i dva neprijatna detalja.

Najpre, zvižduci dela publike kada je davao intervju posle trijumfa nad Gruzijcem Basilašvilijem u četvrtfinalu, ali je Nole efektno uzvratio provokatorima.

Drugi detalj dogodio se na konferenciji za medije posle poraza u polufinalu, kada je jedan od prisutnih novinara upitao Novaka da li će posle ovog poraza ''razmotriti kakve su mu šanse za trijumf u Melburnu''.

Naš teniser je odgovorio da na Australijan Openu ima jasan cilj, a to je novi Gren Slem trofej, međutim novinar je bio uporan, pa je dodao i potpitanje:

''Čak i posle ove nedelje''?

Tu je Đoković već postao oštriji u nastavku konverzacije, ali ju je ubrzo i okončao.

"Da li zaista mislite da posle ove nedelje ne zaslužujem da budem među kandidatima za titulu? Rekli ste čak posle ovakve nedelje?! Ne razumem vaš komentar. Pitali ste me šta mi je cilj. Rekao sam vam - trofej. Hvala lepo", zaključio je Đoković, a preneo ''France24''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 05.01.2019
18:58

Trebao je jos jace da mu uzvrati, Nole LEGENDO, AMBASADORU SRBIJE U SVETU