Posle Nadala, Kirgijos isprozivao i Novaka!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.03.2019.
09:04
Izvor: Sportske.net

Australijanac baš ne propušta priliku da ćuti...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Posle Đokovićevog poraza javile su se sumnje u to da je povređen, svi su se pitali šta se dešava, u besu je slomio reket, u najgoroj partiji sezone.

Izgubio je od Kolšajbera 6-4, 6-4, a onda se javio Nik Kirgios.

"Zbog čega teniski komentatori imaju naviku da ljube ove momke kad gube. Ono, izgubi meč, i onda je nešto sa njima loše. Kada sam ja izgubio protiv Kolija, onda napišu, 'Isti, stari Kirgios"
, kaže Australijanac.

Na komentare da bi prema velikom šampionu kakav je Đoković morao da pokaže više poštovanja, on je ponovio da kada Đoković, Nadal i Federer gube, onda je do njih, niko protivnicima ne odaje počast i ne priča kako su dobro igrali.

Kirgijos je nedavno u Akapulku savladao i iznervirao Nadala svojim ponašanje, ali mu je odbrusio da krši pravila pauzama između poena i da ne može da priča o drugima, niti da Nadal zna kroz šta je sve Australijanac prošao.

Očigledno posle svega je da Kirgios zaista ne može da se uzdrži i da je njegovo ponašanje, čak i kada pobeđuje prilično budalasto, da ne upotrebimo neku drugu reč...

Kolšajber je jedini put pobedio 2009. Novaka i to u tri seta na Rolan Garosu, nisu igrali od 2014.

Đoković je prošao dalje u dublu a Italijanom Fabiom Fonjinijem plasirao u polufinale. Oni su jutros pobedili holandsko-rumunski par Žana Žulijena Rojera i Horiju Tekeua sa 7:6, 2:6, 10:6.

Djoković i Fonjini će u polufinalu igrati protiv pobednika duela poljsko-brazilskog para Lukaša Kubota i Marsela Mela i britansko-hrvatskog para Dominika Inglota i Franka Škugora.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke