POČELO JE - Radek već radi sa Novakom!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.12.2017.
14:01
Izvor: Sportske.net

Tek što je promovisan u novog trenera našeg najboljeg tenisera, Čeh je počeo da sprovodi plan priprema za novu sezonu.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Veliku pažnju širom sveta privukla je saradnja Novaka Đokovića i Radeka Štepaneka, koji se po okončanju karijere posvetio trenerskom poslu i naredne sezone gledaćemo ga u Đokovićevom timu, zajedno sa Andreom Agasijem.

Nije se dugo čekalo da Štepanek počne da radi sa Novakom, koji se na Instagramu pohvalio prvim treningom sa novim trenerom, uz poruku:

''Sjajan dan na terenu sa Radekom Štepanekom. Radujem se narednoj prilici da radimo zajeno. Mnogo je uzbuđenja pred nama. Hvala što si se pridružio mom timu'', napisao je Đoković.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manitu
Sunday, 03.12.2017
14:18

Ajde Novace cekamo tvoj come back, dosta si ih pustao.Svetska teniska kuca bi trebala da te pusti na miru sledece 2-3 godine.Teniski svet se uzeleo sampiona.

avatar
Sunday, 03.12.2017
13:33

Ako sad ne popravi igru na mrezi nece nikad.

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 02.12.2017
15:14

Mnogo mi je drago što će Štepanek raditi sa Novakom, siguran sam da može da mu pomogne da unapredi igru i bude još bolji. Napred Nole majstore!

avatar
Don Carlo
Saturday, 02.12.2017
15:40

I ja sam, pogotovu kad vidim kakvu trenersku karijeru Radek ima :D

avatar
Manitu
Sunday, 03.12.2017
14:16

A sta to moze novo i bolje da ga nauce Vajda i Beker.Vajda je imao slabiju igracku karijeru a Beker je propao.Agasi na drugu stranu, verujem da ga ne interesuje mnogo tenis jer on i Stefi uzivaju u bogatstvu koje su stekli.Novaku ne treba trener u sustini, njemu treba psiholog,fiziotarapeut,nutricionista,kvalitetan sparing Partner sto bi Stepanek mogao biti.