Pobede Džumhura, Konte, Cibulkove i Del Potra na Vimbldonu

Autor: Beta Beta
utorak 03.07.2018.
15:08
Izvor: Beta

Bosanski teniser Damir Džumhur plasirao se danas u drugo kolo londonskog Vimbldona, pošto je pobedio Nemca Maksimilijana Merterera posle tri seta, 6:3, 6:2, 6:4.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Džumhur je pobedio posle nešto više od sat i po vremena, a u drugom kolu igraće protiv boljeg iz duela Letonca Ernesta Gulbisa i domaćeg igrača Džeja Klarka.

Rumunski teniser Radu Abot pobedio je posle tri sata Španca Pabla Karenja Bustu sa 3:6, 6:0, 6:7, 6:2, 6:1. On će u drugom kolu igrati protiv slovenačkog tenisera Aljaža Bedena, koji je bio bolji od Britanca Kamerona Norija posle četiri seta.

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova pobedila je Francuskinju Aliz Korne sa 7:6, 6:1. Ona će u drugom kolu igrati protiv domaće teniserke Džoane Konte, koja je pobedila Ruskinju Nataliju Vihljancevu sa 7:5, 7:6.

Australijanka Samanta Stosur plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Kineskinju Šuaj Peng sa 6:4, 7:5. Ona će igrati protiv sunarodnice Darije Gavrilove, koja je bila bolja od Amerikane Karoline Dulhejd sa 6:2, 6:3.

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro pobedio je u prvom kolu Nemca Petera Gojovčika sa 6:3, 6:4, 6:3. Del Potro će u drugom kolu igrati protiv Španca Felisijana Lopesa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke