Petoro srpskih tenisera u ponedeljak na Vimbldonu, pogledajte raspored!

Autor: Beta Beta
nedelja 30.06.2019.
14:28
Izvor: Beta

Prvog dana takmičenja na Vimbldonu u Londonu, u ponedeljak će, izmedju ostalih, mečeve igrati i petoro srpskih tenisera.

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Branilac titule Novak Đoković u prvom kolu igra protiv Filipa Kolšrajbera iz Nemačke i taj meč počinje od 14 časova po srednjeevropskom vremenu, na Centralnom terenu.

Dušan Lajović počinje turnir protiv Poljaka Huberta Hurkača. Taj duel je treći na programu terena broj šest, na kome takmičenje počinje u podne. Posle njih, na isti teren izlaze Miomir Kecmanović i Španac Roberto Karbaljes Baena.

Aleksandra  Krunić meč prvog kola igra protiv Čehinje Karoline Muhove. Meč je drugi na programu terena broj sedam, na kome takmičenje počinje u podne.

Janko Tipsarević
od 12 časova na terenu broj 15 igra meč prvog kola protiv Jošihita Nišioke iz Japana.

U ponedeljak će na teren i druga teniserka sveta Naomi Osaka iz Japana, a protivnica će joj biti Julija Putinceva iz Kazahstana, kao i Rumunka Simona Halep, koja takmičenje počinje protiv Beloruskinje Aleksandre Sasnovič.

Nemački teniser Aleksandar Zverev igra protiv Čeha Jiržija Veselija, Švajcarac Sten Vavrinka igra protiv Belgijanca Rubena Bemelmansa, dok u duelu američkih teniserki igraju Venus Vilijams i Kori Gauf.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke