Peking - Ana uz oscilacije do osmine finala

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.09.2014.
13:15
Izvor: Sportske.net

Najbolje rangirana srpska teniserka na WTA listi nastavila je da beleži sjajne rezultate u završnici sezone pošto je sa lakoćom eliminisala Rominu Oprandi i plasirala se u osminu finala turnira u Pekingu.

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi
Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Povezane vesti

Za razliku od Jelene Janković koja će sezonu na izmaku pokušati što pre da zaboravi, njena sunarodnica Ana Ivanović konačno je uspela da se vrati u TOP 10 na WTA rang listi zahvaljujući sjajnim partijama.

Deveta teniserka sveta osvojila je četiri trofeja u 2014. godini a na turniru u Pekingu za sada odlično gura i ne bi trebalo da iznenadi ako još jednom dospe do same završnice.

Ivanovićeva je u utorak bila bolja od
Romine Oprandi u drugom kolu turnira u kineskoj prestonici pošto je za sat i 20 minuta eliminisala Švajcarkinju rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

Meč je obilovao brejkovima na obe strane, a oba seta Ana je otvorila gubitkom servisa. U prvom je, međutim napravila brejk više od protivnice, dok je u drugom sa znatno manje oscilacija uspela sigurno da privede meč kraju oduzevši rivalki servis čak četiri puta.

U osmini finala Ivanovićevu očekuje još jedan duel sa Nemicom Sabine Lisicki sa kojom je snage odmeravala tri puta u karijeri a sva tri meča igrana su u 2014. godini.

Srpska teniserka ima pobedu više a nadamo se da će još jednim trijumfon nastaviti pohod na petu titulu u sezoni na izmaku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke