Peking - Ana na startu protiv Belinde Benčić

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.09.2014.
18:41
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Ana Ivanović saznala je ime protivnice sa kojom će se sastati na startu turnira u Pekingu na kojem učestvuje i Jelena Janković.

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi
Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Povezane vesti

Prestonica Kine ugostiće u narednih sedam dana najbolje teniserke i tenisere na svetu a među onima koji će uzeti učešće na turnirima u Pekingu biće naši Novak Đoković, Viktor Troicki, Jelena Janković i Ana Ivanović.

Bojana Jovanovski takođe je bila među učesnicama turnira u Pekingu ali je već u prvom kolu eliminisana od strane Italijanke Romine Oprandi.

Njene sunarodnice Ana Ivanović i Jelena Janković tek treba da odigraju svoje mečeve prvog kola turnira u Pekingu a najbolje rangirana srpska teniserka tek danas je saznala ko će joj na megdan na startu takmičenja.

Protivnica Ane Ivanović u prvom kolu turnira u Pekingu biće talentovana mlada Švajcarkinja Belinda Benčić koja je do glavnog žreba stigla kroz kvalifikacije.

Pobednica duela Ivanović - Benčić u drugom kolu ide na megdan upravo teniserki koja je eliminisala našu Bojanu Jovanovski na startu turnira. U pitanju je Italijanka Romina Oprandi.

Desetu nositeljku na turniru, našu Jelenu Janković, u prvom kolu očekuje duel sa Francuskinjom Aliz Korne.

Turnir u prestonici Kine igra se za nagradni fond od 4.500.000 dolara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke