Ovo se baš i nije očekivalo, i Timov menadžer u hajci na Đokovića!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.06.2020.
16:55
Izvor: Sportske.net

On nema nikakvu dilemu, glavni krivac je Novak.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Maltene iz sata u sat stižu nove i nove kritike i optužbe na račun Novaka Đokovića zbog svega što se desilo na Adrija Turu i oko njega.

Ovaj događaj je prekinut uoči finala drugog vikenda u Zadru, kada je Grigor Dimitrov potvrdio da je pozitivan na koronavirus, a potom su pozitivne testove dobili i Ćorić, Troicki, Đoković i njegova supruga, kao i dvojica trenera...

Austrijanac Dominik Tim nije učestvovao u Zadru, ali je nedelju dana ranije pobedio u Beogradu, osvojio trofej, a uz to je sa Novakom išao i u provod po našem glavnom gradu.

Posle svega, oglasio se i Timov menadžer Hervig Štraka, koji se pridružio osudama na Đokovićev račun, označavajući ga kao glavnoj i jedinog krivca za sve što se dogodilo na Adrija Turu.

"Turnir je bio zamišljen kao humanitarni, ali je od početka krenuo u lošem smeru. Jedini ko je kriv je Novak Đoković. On je kreator i realizator.

Ni Dominik, ni bilo ko drugi ne treba da se izvinjava. Oni su učestvovali i ponašali se kako su organizatori dozvolili. Samo Đoković treba da se izvini, niko drugi. Insistirao sam da se uvedu neke mere, da na tribinama ne bude više od hiljadu ljudi, da se drži distanca, ali ništa nije uvaženo", rekao je Štraka za austrijski list Standard.

On nije bio glavni protagonista, iako je poslao lošu sliku. Uklopio se u ambijent, koji su drugi stvorili",
zaključio je Štraka, a prenosi austrijski ''Standard''.
-
baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke