Ovacije Novaku na treningu u Madridu, i to pred Nadalom!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2018.
17:57
Izvor: Sportske.net

Posle beogradskih mini priprema, naš najbolji teniser doputovao u Madrid, gde ćemo ga narednih dana gledati na još jednom od turnira koji prethode Rolan Garosu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U Barseloni je prerano eliminisan, ali Novak Đoković nam je tokom boravka u Beogradu ove nedelje pokazao da nije izgubio samopouzdanje i želju da se što pre vrati na nekadašnji nivo, iz vremena kada je dominirao svetskim tenisom.

Uz mnogo pozitivne energije ispraćen je iz Beograda, a na sličan način je dočekan i u Madridu, iako je to domaći teren jednog od njegovih najvećih rivala, Rafaela Nadala.

To možete da vidite i u priloženom snimku.

Nole je brojnim aplauzima sa tribina pozdravljen prilikom izlaska na teren uoči prvog treninga u Madridu, a da sve bude upečatljivije, tu je bio i Rafael Nadal, sa kojim se naš teniser i pozdravio tom prilikom.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Okocha
Sunday, 06.05.2018
12:29

Pa Nadal je sa Majorke, Baleraska ostrva, oni sa Spanijom imaju veze kao sto su npr. ljudi iz Makednije imali veze sa ostrvima na Jadranu za vreme stare Juge , kakve veze on ima sa Madridom? Madridjani svakako ne mirisu nikog drugog osim sebe samih, mada se nesto ni medjusobno ne vole. Ako krene cepanje Spanije. Katalonija, Baskija, Majorka ce se pre prikljuciti Kataloniji ili ce i oni traziti svoju nezavisnost.