Otrovna strelica iz Britanije: "Novak ima psihološki problem"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.01.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net

Britanci su neretko prednjačili u izmišljanju raznih priča i miniranju Novaka Đokovića.

Epa/Nic Bothma
Epa/Nic Bothma

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković propustio je drugi deo prethodne sezone zbog povrede lakta, a iz istog razloga odlučio je da otakže učešće na prva dva turnira u 2018. godini.

Nole je u subotu potvrdio da će igrati na Australijan openu, što je očito bio signal da pojedinci krenu sa neprikladnim komentarima na koje smo već naviknuti.

Tako je nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski poručio da Đoković nema problema sa laktom, već su u pitanju psihološki problemi.

"Očekujem da Federer i Nadal i dalje budu vodeći igrači u svetu tenisa i nadam se da će Marej ozdraviti. To je veliko pitanje, kada će ozdraviti i kada će se vratiti na teren. Što se tiče Novaka Đokovića, on ima više psihološki problem, nego što ga muči lakat, tako da će njemu biti lakše da se vrati nego Endiju. On će se boriti sa Rodžerom i Rafom za vrh", poručio je Rusedski.

Očigledno je da ovakvom izjavom Rusedski donekle pokušava da opravda i Endija Mareja koji je zbog povrede kuka otkazao učešće na Australijan openu.

Sa druge strane, nejasno je zašto se sumnja u Novaka Đokovića i zašto "otrovne strelice" iz Britanije po pravilu bivaju usmerene u pravcu srpskog tenisera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Sunday, 07.01.2018
19:13

Koga briga sta misli badljivi britanac

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 07.01.2018
17:36

Koje otrovne strelice..? Šta je čovek rekao a da nije istina..?

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 07.01.2018
14:57

Nek su otrovne, godinama ga pljuju a on im se dodvorava. Trebao je odmah da im stavi do znanja da ne mogu tako sa njim ali nije. Sad nek cuti i trpi. Svi znamo koliko su britanci prepotentni i zajedljivi tako da ovo nije neuobicajeno.

avatar
Ša-la-la-la
Sunday, 07.01.2018
14:49

Očigledno je da ima problema...

avatar
REAListaee
Sunday, 07.01.2018
14:43

Pa on i ima psihickih problema