Otpisali ste Novaka? Evo šta vam poručuje!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.07.2018.
12:37
Izvor: Sportske.net

Trostruki šampion Vimbldona juče je tretiran od strane navijača i sudije kao da je tek počeo da se bavi tenisom. Ovo je Novakova poruka.

Epa/Gerry Penny
Epa/Gerry Penny

Povezane vesti

Jučerašnje ponašanje vimbldonske publike prema Novaku Đokoviću bilo je prilično nekorektno.

Tačno je da je Novak igrao protiv trenutno najbolje rangiranog Britanca, ali to ne menja činjenicu da trostruki osvajač Vimbldona zaslužuje malo više poštovanja.

Kada tome dodamo da je sudija oštetio Novaka u momentu kada se meč "lomio", jasno je da srpskog tenisera na putu povratka na sam vrh čeka mnogo prepreka.

Na Vimbldonu je danas slobodan dan, ali je Nole imao poruku za svoje navijače, a može se reći i za sve one koji to nisu.

Đoković je iskoristio frazu iz engleskog jezika "Here to stay", što znači da mu je cilj da se što duže zadrži na Vimbldonu i da nema nameru da odustane.

Protivnik Novaka Đokovića u osmini finala ovogodišnjeg Vimbldona biće Karen Kačanov, a ukoliko savlada Rusa u četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela Kei Nišikori - Ernest Gulbis.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 09.07.2018
10:48

Kad nije hteo da igra za njih.

avatar
Adriano Leite
Sunday, 08.07.2018
12:49

Jedan dobar mec odigra i odma najavljujete veliki povratak ,on nije godinu dana osvojio trofej ,mora to prvo da uradi da bi mogao da krene da se vraca u sam vrh.