Opet si uz'o pehar, Novače! Prva reakcija šampiona posle istorijskog finala!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.01.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

Naravno, uz mnogo emocija...

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Novak Đoković je danas dominirao u finalu Melburna protiv Rafe Nadala, savladao ga je sa 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:3 i postao prvi teniser u istoriji Australijan opena koji je sedam puta osvajao ovaj turnir, uz stopostotni skor u finalima - sedam od sedam!

Na ceremoniji posle meča, Novak je, naravno, blistao od sreće, ali se najpre obratio svom današnjem rivalu, protiv koga od danas vodi sa 28:25 u međusobnim duelima.

''Sve čestitke Rafi za protekle dve nedelje, sjajna stvar je što je uspeo da se vrati posle povrede, imao si taj problem ali su pokazao i meni i ostalima kako izgleda taj borbeni duh, ti si prava definicija toga.

Imao sam i ja probleme prošle godine, ali vratio sam se, želim da se zahvalim timu na podršci, ovo jeste individualni sport, ali ste vi uvek bili uz mene i u lošim danima, Vajda hvala što si se vratio...

Želim da pozdravim moju porodicu, sina Stefana, nadam se da su gledali...

Trofeji jesu važna stvar, ali ja se uvek osvrćem na najvežnije osobe u mom životu, moju braću, moju porodicu, koji su me uvek bodrili i to me uvek podseća da im budem zahvalan.

Mogu da se složim sa Rafom da je ovo najbolji Gren Slem turnir, odrađujete sjajan posao, osećamo se kao kod kuće, osećam svaki ugao ovog grada, srdačne ljude koji poštuju tenisere, hvala vam za veliku podršku.

Šaljem ljubav svima vama i jedva čekam da se vratim ovde sledeće godine'', istakao je Novak.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 27.01.2019
14:44

Bravo Nole Delijo jos dugo nam se veselio.

avatar
neme
Sunday, 27.01.2019
14:22

Ovo je ipak njegova kuca.Oseca se nepobedivim i to se vidi.Korak u vecnost.

avatar
Doktor Trax
Sunday, 27.01.2019
13:45

Kako je ona ljomberka australijska pristrasna ka Nadalu.Obozavam kad im Nole uzima pare i pehare a sport je takav da ga ne mogu pokrasti

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 27.01.2019
13:43

Свака част Новаче,хвала Вајди брату,што се вратио и што те препородио. Република Српска слави. Идемооооо

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 27.01.2019
13:25

7-1-4-3. 28:25, 25 (26):22. Najveci teniser svih vremena, clan najveceg SD i navijac najveceg FK sveta:-D Ponosni i clan i navijac i ljubitelj:-D Najveci sportista Srbije svih vremena, a mozda i sveta ako mu vreme (i prilike) to dozvole. Sad se vec lepo odvojio i pristojnih na 15-9 u finalima GS, proslo je najgore:-D

avatar
pfc
Sunday, 27.01.2019
13:58

Mislis da je stvarno sada mesto takvom komentaru. Obozavam i ja tog coveka i iako sam , gle cuda, navijac Partizana. To da je najveci sportista Srbije i sveta, to stoji ali zar bas moras potencirati navijacko opredeljenje. Nije brate mesto za to sada. Covek se bori za Srbiju i to sa ponosom istice. Igra pod zastavom Srbije a ne zvezde. Na kraju samo da kazem da Nole gazi sve pred sobom jos mnogo godina i da pre svega izbegne povrede jer jedino to ga ne daj Boze moze spreciti da bude najbolji svih vremena.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 27.01.2019
14:22