Olga ne izlazi na balkon!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.07.2018.
19:40
Izvor: Beta, RTS

Gradonačelnik Beograda danas je primio Olgu Danilović, ali kako je večeras preneo RTS, ona neće biti na balkonu, na dočeku vaterpolista. Ona im se zahvalila na pozivu, uz reči da je ''njihov uspeh daleko značajniji od njenog''.

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas, povodom osvajanja prvog WTA turnira da još nije svesna svog uspeha, ali da je spremna da se u potpunosti okrene profesionalnoj karijeri.

U finalu turnira u Moskvi, Danilovićeva je u nedelju pobedila domaću teniserku Anastasiju Potapovu, s kojom je igrala i u juniorskim danima.

"Ovo je velika stvar za mene. Mislim da su se na ovom turniru sve kockice sklopile. Još nisam spavala i još nisam svesna šta sam uradila. Trebaće mi nekoliko dana da pročistim misli", rekla je Danilovićeva novinarima u Starom dvoru u Beogradu.

"Svaki meč u Rusiji je bio težak, igrala sam i s desetom teniserkom sveta. U finalu smo obe dale sve od sebe, poznajem je i jako mi je draga prijateljica. Zadovoljstvo je bilo deliti teren s njom. Nadam se da ćemo obe imati mnogo finala u budućnosti", kazala je srpska teniserka.

Sa 17 godina Danilovićeva je ispisala istoriju ženskog tenisa, postavši prva igračica koja je osvojila WTA turnir, a da je rođena u ovom milenijumu, ali i prva teniserka koja je kao srećni gubitnik u kvalifikacijama došla do trofeja.

"Na kraju prošle godine sam rekla da sam se u potpunosti okrenula profesionalnoj karijeri. Više ne vidim sebe na juniorskim turnirima i još od prošle sezone se pripremam za ovo. Neki planovi su se sada promenili i definitivno ću ići na velike turnire i veće ciljeve", zaključila je Danilovićeva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 31.07.2018
01:30

Veoma pametno. Mnogi bi voleli da je izasla jer je postigla stvarno veliki uspeh s obzirom da ima 17 godina, a mnogi bi je i osudjivali jer je izasla na balkon jer je osvojila neki prosecan turnir. Samo ti nama nastavi da treniras dobro, pa izadji na balkon sa zlatnom medaljom sa olimpijskih igara.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 31.07.2018
00:45

Devojka neće da se eksponira zbog jednog osvojenog turnira. Još je balkon velik za nju no neka joj se posreći i dovija te rezultate gde mirne duše može sebi da kaže " ja sam ovaj balkon s punim pravom zaslužila". Srećno curo!

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 30.07.2018
21:18

Boginja, a skromna.

avatar
rossonero_t
Monday, 30.07.2018
20:45

Sta se nalozili toliko na ovu brteee....

avatar
bagra
Monday, 30.07.2018
20:14

Bravo! Postebo je rekla. Ni mladi fudbaleri nisu trebali na balkon, da se ne lazemo

avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 31.07.2018
15:22