"Odustajanje od US Opena je jadno, Đoković neka iznajmi smeštaj!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 18.06.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net

Amerikanci kritikuju odluke vrhunskih tenisera.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Teniseri širom sveta su u nedoumici kada je u pitanju nastup na predstojećem US Openu zbog ograničenja na samo jednu osobu kada je u pitanju pratnja.

Organizatori su potvrdili da će se turnir održati od 31. avgusta do 13. septembra, Simona Halep je već odustala, Rodžer Federer je najavio isto, a Novak Đoković je i dalje u dilemi.

Tim povodom oglasio se i nekadašnji američki teniser Patrik Mekinro koji smatra da je takva odluka "jadna".

"Ako Novak Đoković kaže 'želim da dovedem ženu, sina, itd, itd', on to može da uradi tako što će iznajmiti kuću ili će ih dovesti u hotel. Ali, te iste ljude neće moći da dovodi u kompleks", rekao je Mekinro za ESPN i dodao:

"Igrači će donositi lično odluke i ako su zabrinuti za zdravlje i bezbednost, to će verovatno uticati na njihovu odluku. Ali, ako teniser ne žele da igraju jer ne mogu da dovedu kompletnu pratnju na teren... to je za mene jadno, veoma jadno", smatra Mekinro.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 18.06.2020
10:50

Ako organizator moze da uzme pare od prava i ostalog onda i oni imaju pravo da dovedu pratnju... ili jednostavno hvala US openu. Sredite situaciju pa nastavite turnir a ne uslovi uslovi i samo uslovi