Obradovićev demanti: "Ne razmišljam o ostavci"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.12.2016.
10:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Vest da selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović planira povlačenje sa te pozicije iznenadila je višegodišnjeg kormilara srpskih tenisera.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Bogdan Obradović demantovao je danas pisanja "Blica" da planira povlačenje sa te funkcije i priznao da mu nije jasno odakle takve informacije.

"Niti sam podneo ostavku, niti razmišljam o njoj, niti sam sa bilo kim razgovarao o njoj" kaže Bogdan Obradović za "Žurnal".

Čovek koji je srpsku Dejvis Kup reprezentaciju 2010. godine vodio do najvećeg uspeha, osvajanja 'Salatare', tvrdi da su povod za ovakva pisanja njegove kritike na račun Novaka Đokovića.

"Pretpostavljam da je razlog to što sam kritikovao Novaka zbog nekih poteza. Možda je povod i što sam rekao da ne znam dokle imam ugovor sa Savezom. Ali to nije ništa novo. Uvek je tako bilo i sve je u najboljem redu" dodao je Obradović.

Bogdan Obradović je u poslednja dva meseca kritikovao određene poteze Novaka Đokovića, a poslednjom izjavom u emisiji "150 minuta" na TV Prva priznao je da mu nisu bliske metode kojima se u tenisu koristi Pepe Imaz.

Uprkos tome, selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije veruje da mu Novak Đoković nije zamerio.

"Ne ljuti se, niti se ikad ljutio na mene. Razgovarali smo kada je nedavno bio u Beogradu, sve je među nama kako treba. Nole je svestan da ja sve govorim dobronamerno. Možda je u ranoj fazi njegove karijere, kada sam mu bio trener, bilo i grubljih kritika, ali nismo zbog toga imali probleme" zaključio je Obradović.

Dejvis Kup reprezentaciju Srbije početkom naredne godine očekuje duel prve runde takmičenja u novoj sezoni, a protivnik naših najboljih tenisera, koji će očito biti predvođeni Bogdanom Obradovićem, biće selekcija Rusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 12.12.2016
10:15

Пантићу, летећеш као куфер... Само ако стриков клан тако реши.

avatar
bagra
Sunday, 11.12.2016
13:38

Nakveca prevara od trenera, ako se moze uopste tako nazvati