Novaku taman krenulo, a Vilander se ponovo oglasio...

Autor: Darko Mitrović
petak 25.05.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net

Verovatno će biti iznenađenih onim što je ovoga puta izgovorio...

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Posle velikog pada Novaka Đokovića na ATP listi, izazvanog dugom pauzom zbog povrede, komentari ''dežurnog kritičara'' Matsa Vilandera su nekako utihnuli kada je u pitanju naš teniser.

Ali, ne zadugo...

Šveđanin se ovih dana ponovo oglasio uoči Rolan Garosa, a posle Đokovićevog uspešnog nastupa na turniru u Rimu, gde ga je zaustavio Rafa Nadal u polufinalu posle velike borbe.

Novakove igre u Rimu daju razloga za optimizam uoči Rolan Garosa, a njegov napredak nije mogao da ne primeti ni Vilander, koji je uveren da se konačno vraća ''onaj pravi'' Nole.

''Vraća se sigurno. Da se ovaj turnir ne zove Otvoreno prvenstvo Francuske, definitivno bi bio među osam nosilaca. Igrao je veoma dobro protiv Nadala u Rimu.

Očigledno je lakše kada igrate bez pritiska, kada je u istom smeru i pobeda i poraz. Tehnički, vratio se na nivo kada je bio najbolji ili makar je veoma blizu toga'', poručio je Vilander.

Nadamo se da je ovoga puta u pravu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 25.05.2018
18:28
avatar
Adriano Leite
Friday, 25.05.2018
13:58

Pa ovaj Vilander vrlo objektivno komentarise Novakovu karijeru,samo je vama tesko da prihvatite istinu ,ako je ona losa.