Novaku stiže podrška i iz NBA lige: "Ne zaboravite šta je sve učinio za nas!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 27.06.2020.
13:16
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Košarkaš Sakramenta se oglasio povodom napada na najboljeg tenisera sveta.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacivac Srbije i košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović još jedan je u nizu vrhunskih sportista koji je dao podršku prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Najbolji teniser sveta i dalje je na na meti mnogobrojnih kritika zbog organizacije Adrija tura.

Jedan od onih koji je stao uz našeg tenisera je i srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Košarkaš Sakramenta je na društvenim mrežama objavio snažnu poruku kojom je stao uz Đokovića i poručio Srbiji da ne zaboravi šta je sve Novak pružio našem narodu.

"Žao mi je zbog nemilih događaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim ti brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima", poručio mu je Bogdanović.

U komentarima su brojni sportisti takođe podržali Đokovića, između ostalih slovenački košarkaš Luka Dončić i košarkaš iz BiH Jusuf Nurkić.

baner 7
View this post on Instagram

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. 🇷🇸❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke