Novaku se ovo nije desilo 11 godina!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.03.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo sinoć da se plasira u treće kolo turnira u Majamiju.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Benoa Per je sinoć uspeo da savlada Novaka Đokovića u okviru drugog kola turnira u Majamiju, slavio je sa 6:4 i 6:3, a srpski teniser je ponovo dokazao da još uvek nije spreman za najveće izazove.

Prvi set je krenuo sasvim solidno, igrao dobro veliki broj poena, ali je odjednom stao, videlo se da nije u onoj kondiciji u kojoj je bio pre samo dve godine.

Nakon meča je izrazio nezadovoljstvo, razočaranje, očigledno je da mu je potrebna pobeda ne bi li se vratio na pravi kolosek.

Inače, ovo je treći uzastopni poraz Novaka Đokovića, ređali su se porazi od Čunga, Daniela i sada Pera, to mu se nije desilo skoro 11 godina kada je vezao pet neuspeha.

Slede turniri na šljaci, veći su Monte Karlo, Barselona, Madrid i Rim, pre drugog gren slema u sezoni, Rolan Garosa.

Hoće li srpski teniser biti spreman?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adriano Leite
Saturday, 24.03.2018
12:46

Od kako je osvojio Rolan Garos ,nije spreman psihicki ,a nakon one operacije i zbog svoje uzasne ishrane ,vise nije ni fizicki spreman. Kao sto je sam zasluzan za sve svoje uspehe ,tako je zasluzan i za ove poraze . Ako shvati da treba da menja sebe ,a ne trenere ,mozda nije kasno za njega.

avatar
Hyypia
Saturday, 24.03.2018
11:42

Pa sta sam rekao. Covek je propao.ne znam sta ga velicaju vise covek sto je osvojio.osvojio i kraj. Nema ga ni na mapi. Zato je FEDERER BOG i pokazuje kako igra najbolji igrac sveta!

avatar
Samo Inter
Saturday, 24.03.2018
11:29

Kad bi poceo da jede meso mozda bi i bilo nesto od njega