Novakov pozdrav Torontu, hoćemo li opet videti ''Đokersona''?

Autor: Darko Mitrović
subota 11.08.2018.
17:42
Izvor: Sportske.net

Naš najbolji teniser napušta Toronto, pošto je završio takmičenje i u singlu, i u dublu na ''Rodžers kupu''. Na rastanku je uputio i zanimljivu poruku.

Epa/Michael Reynolds
Epa/Michael Reynolds

Povezane vesti

Podsetimo, u singlu je Novak Đoković zaustavljen u trećem kolu, savladao ga je mladi Grk Stefanos Cicipas sa 2:1 u setovima, a dan kasnije eliminisan je i u dublu, gde je nastupao u tandemu sa Kevinom Andersonom.

Saradnja sa igračem protiv koga je nedavno igrao u finalu Vimbldona prijala je Novaku, ali i visokom Južnoafrikancu koji će večeras od 21 čas imati priliku da ''osveti'' Novaka u singlu, s obzirom da će se upravo on boriti sa Cicipasom za plasman u finale.

Anderson se oglasio na Tviteru, ističući da mu je bila čast da igra zajedno sa Novakom na ovom turniru, uz nadu da će ovaj ''Đokerson'' tandem uskoro ponovo nastupiti na nekom od predstojećih turnira.

Đoković je ovu njegovu poruku retvitovao, a pritom i sam izrazio zadovoljstvo zbog saradnje sa Andersonom i uputio pozdrav Torontu.

Ono što Đokovića sada očekuje, jeste nastup u Sinsinatiju, a kako je prošao na žrebu za ovaj turnir, možete da pročitate OVDE.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke