Novakov otac uputio sjajnu poruku pred sam početak finala u Rimu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.05.2019.
16:06
Izvor: Sportske.net, RTS

U 16 časova počelo je finale turnira u Rimu, 54. međusobni duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Beta/AP Photo/Andrea Comas
Beta/AP Photo/Andrea Comas

Povezane vesti

Tim povodom u studiju RTS-a gost je Novakov otac Srđan, koji je, između ostalog, prokomentarisao i zbog čega se Nole često susreće sa situacijama da navijači više podržavaju njegove protivnike, što se očekuje i danas protiv Nadala.

''Novak od svoje šeste godine trenira tenis. Kako se ponašao tada, tako se ponaša i danas. O svakom segmentu svog života i rada je vodio računa, o svakom detalju.

Zato se i dešava to što se dešava...

Na njega to i te kako utiče, samo što on uspeva to da sakrije i uvek na kraju da pobedi. Naravno, da utiče na svakloga. Pa kako ne bi uticalo na vas situacija kada je 2011. igrao protiv Federera, kada je preokrenuo posle dve meč lopte, od 24 hiljade ljudi je 23 hiljade navijalo za Federera, Novak je posle toga uzeo mikrofon kada ga je pobedio i rekao publici da je najdivnija na svetu.

E, to je pravi način da pokažeš da stojiš iza toga što radiš, pošto smo mi iz male zemlje, koju jedino cene po tim sportskim rezultatima koje postižu naši vrhunski sportisti.

Mala smo zemlja... To je sport bogatih ljudi, to je strašno skup sport kojim se bave bogate zemlje i onda im se dogodio Novak. Naravno da su ljubomorni na sve što je postigao, to je jedino objašnjenje'', istakao je Srđan Đoković.

Nadal je, po mišljenju mnogih, danas u maloj prednosti jer je imao više vremena za odmor posle polufinala, ali Srđan se baš i ne slaže sa tim prognozama.

''U prednosti je Novak jer ima savršenu tehniku, savršenu liniju, telo, misli... On radi, spava i razmišlja o tenisu sve vreme i zato je najbolji na svetu. Nadal je favorit, ali Novak se ne predaje nikada'', poručio je Srđan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke