Novak VEĆ obavio operaciju!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.02.2018.
10:44
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser se nije javno oglasio ovim povodom ali švajcarski "Blik" piše da je Novak Đoković već obavio hiruški zahvat na desnom laktu.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Vest koja nam ovog jutra stiže iz Švajcarske treba uzeti sa dozom rezerve sve dok se ovim povodom ne bude oglasio PR tim Novaka Đokovića ili sam teniser.

Švajcarski list "Blik" preneo je vest da je najbolji srpski teniser Novak Đoković obavio hiruški zahvat na desnom laktu kako bi rešio problem sa povredom koja ga muči duže od godinu dana!

Novak Đoković je u četvrtak uveče viđen na klinici u Mutencu, gradu koji se nalazi na severozapadu Švajcarske u blizini granice sa Nemačkom.

"Blik" uz fotografije sa lica mesta navodi da je desna ruka Novaka Đokovića potpuno bandažirana, a pozivajući se na izvore specijalizovanog sajta iz Italije navodi da je Đoković podvrgnut "fleš hiršukom zahvatu".

Navodno je Srbin u Švajcarskoj rešavao problem "plutajućih kostiju" što je dijagnoza koja mu je ove nedelje uspostavljena u Pragu. To je izgleda bio najveći problem i razlog što Novak za vreme mečeva trpi velike bolove.

Podrazumeva se da na klinici u Mutencu nisu želeli da komentarišu ništa na ovu temu i posle svega ostaje da sačekamo da Novak sam otkrije da li je izvršio hiruški zahvat na desnom laktu i kakvo je stanje povrede.

Uz to ostaje da se vidi da li će Nole praviti novu pauzu što je svakako realna opcija u datim okolnostima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 02.02.2018
23:53

Dobro i koga sada to zanima?

avatar
SvetskiSampion
Friday, 02.02.2018
17:56

Nole bi trebalo da uziva sa decom. Nema on sta kome vise da dokazuje posvetio je ceo zivot tenisu i u konkurenciji sa Federerom i Nadalom bio prvi . Objasnjavao je svima, Marej ga je sanjao i budio se znojav u pola noci itd itd. Odmaraj druze trosi pare...

avatar
_Hejter_
Friday, 02.02.2018
12:10

trebalo je da se operiše pre godinu dana

avatar
alllex21
Friday, 02.02.2018
15:02

Nije bilo moguce jer je ova dijagnoza postavljena tek ove nedelje kao sto pise, verovatno upala koju je imao je skrivala ovaj problem... Ostaje samo da se nadamo da je operacija uklonila glavni uzrok problema i da ce stvari krenuti na bolje i da nema jos neki problem koji se skriva!

avatar
alllex21
Saturday, 03.02.2018
00:50

@deki trbic sta je se znalo? znalo je se da je povredjen lakat i da trpi bolove, ali uzrok problema se nije znao.

avatar
deki trbic
Friday, 02.02.2018
23:55

ta dijagnoza se znala i kada je uzeo pauzu od 6 meseci...sto znaci da ce opet 6 meseci pauzirati i ima da izgubi godinu dana, a samim tim posle toga moze i u penziju da ode komotno!!!

avatar
Bayern ljubav
Friday, 02.02.2018
12:02

Nole tvoji te iskrni navijači vole brz oporavak majstore