Novak u osmini finala Rodžers kupa

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.07.2016.
20:56
Izvor: Sportske.net

Na prvom meču nakon Vimbldona koji je igrao u singlu, Novak Đoković se vratio na pobedničke staze pošto je savladao Žila Milera sa 2:0 u setovima.

Beta/Nathan Denette/The Canadian Press via AP
Beta/Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Najbolji svetski teniser je imao problema danas na svom prvom meču nakon Vimbldona, ali je uspeo da prođe u narednu rundu, odnosno osminu finala.

Na putu ka 16 najboljih u Torontu Novak Đoković je imao Žila Milera, 37. tenisera na svetu, a Srbin je slavio sa 2:0 u setovima (7:5 i 7:6 (7:3).

Prvi set je bio neizvestan, nije bilo niti jedne brejk lopte sve do rezultata 5:5, kada Novak pravi ključni brejk. Kasnije je dobio i gem na svoj servis, poveo je sa 1:0.

Odmah je u drugom setu Novak došao do brejka, poveo sa 2:1, ali je Miler veoma brzo uspeo da mu vrati, pa se ponovo ušlo u nešto neizvesniju završnicu seta.

Ipak, srpski teniser uspeva da iskoristi niz grešaka Milera pri rezultatu 4:4, poveo je sa 5:4, pa je na svoj servis mogao da završi posao u ovom duelu. Ipak, to se nije desilo, Miler je imao jedan sjajan ritern, zatim je Nole napravio duplu grešku, pa je Miler sjajnom paralelom spasio sebe ispadanja.

Ne zadugo.

Ušlo se u taj-brejk, a tamo je Miler poveo sa 2:0. Ipak, Novak je pokazao kada je najbolji, ubrzo je poveo sa 6:3, iskoristio je prvu meč-loptu i plasirao se u osminu finala.

Tamo će igrati sa Radekom Stepanekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 27.07.2016
21:27

Pa dobro,prvi mec na betonu poslije dugo vremena,daleko je to od prave forme,ali podizace Nole igru kako turnir bude odmicao...Idemoooo