Novak sudinici: "Raspravljamo se zato što kršiš pravila!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.01.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net

Nije rasprava sa sudinicom bila ključna za neuspeh Novaka Đokovića na startu Australijan opena, ali je svakako bila dokaz da Srbin nema svoj dan.

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je u drugom kolu Australijan opena, pošto ga je Denis Istomin iz Uzbekistana savladao posle 4 časa i 48 minuta igre sa 3:2.

Novak je nakon izgubljenog prvog seta uspeo da preokrene rezultat, ali se već na početku meča videlo da Srbin nema svoj dan i da će imati problema sa inspirisanim Uzbekistancem.

Tako se u drugom setu dogodila kraća rasprava između Novaka Đokovića i sudinice Marijane Alves koja je predugo čekala Denisa Istomina da donese odluku vezanu za čelendž.

Srbin je reagovao i ušao u raspravu, nakon čega ga je sudinica upitala "zašto se raspravljaju".

"Zato što kršiš pravila!" odgovorio joj je nervozni Novak.

Usledilo je izvinjenje Denisa Istomina kojem Novak nije ništa zamerio, a do kraja drugog seta Uzbekistanac je propustio dve set lopte nakon čega je Đoković poravnao rezultat na 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Magia
Thursday, 19.01.2017
11:42

Steta... Al bice on opet onaj stari...Najpre da vrati staru kilazu, jer nema vise snage u njegovom udarcima i da igra manje defanzivno..... Dta je tu je... Svima se to moglo dogoditi...Bar sledece godine nece biti opterecen odbranom tolikog broja poena...

avatar
Vidicnemanja
Friday, 20.01.2017
14:10

Nece on vise nikad biti onaj stari.Jelena nije M.Vavrinec ili gospodja Marej pa da postuje svog supruga.Ova kad je konacno uspela da ga dohvati,nece ga ispustiti i on je sa ozbiljnim tenisom zavrsio.Igrace na nivou Troickog ili Tipsarevica jer mora zbog sponzora i to je realnost trenutna

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Thursday, 19.01.2017
10:46

Cim je ona smradina mats pocela da ga hvali, odmah je ispao, koja ironija...