Novak se "skockao" za Rolan Garos

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
09:36
Izvor: Sportske.net

Sponzori najboljeg srpskog tenisera dizajnirali su nove komade sportske opreme koje će Novak Đoković nositi na predstojećem Rolan Garosu.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Manje od nedelju dana ostalo je do početka drugog Grend slema sezone na kojem će Novak Đoković nastupiti kao 22. teniser sveta.

Nole posle dvanaest godina nije među dvadeset najboljih na svetu ali igra prikazana na Mastersu u Rimu predstavlja pozitivan signal pred Rolan Garos.

Na jedinom Grend slem turniru koji se igra na zemljanoj podlozi srpski teniser će nastupiti u novim komadima sportske opreme koje su "La Coste" i "Asics" pripremili za Đokovića.

Novak će igrati u majici i šortsu bele boje, a samo na malom delu opreme naći će se detalji u boji šljake. Takve će biti i patike u kojima će srpski teniser igrati na Rolan Garosu, a kako sve izgleda pogledajte u prilogu.

Recimo i to da najbolji srpski teniser danas slavi 31. rođendan tako da je ovo prilika da mu poželimo sve najbolje u svim sferama života, a posebno na 'poslovnom' planu jer njegovi sportski uspesi donose mnogo radosti dobrom delu srpskog naroda.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke