Novak se pred finale raspisao na Tviteru - Kako izgleda ''gladijatorska'' priprema, kog fudbalskog velikana je sreo?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Spektakl počinje u 15 časova.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Današnji sportski dan će proteći u znaku muškog finala Vimbldona, a na našu radost, jedan od aktera biće i naš Novak Đoković koji će danas pokušati da odbrani titulu od prošle godine.

Bio bi to ukupno peti Đokovićev trofej na Vimbldonu, a da spektakl bude potpun, sa druge strane mreže biće najtrofejniji teniser današnjice, Švajcarac Rodžer Federer, koji će početkom narednog meseca napuniti 38 godina.

Od ukupno 20 Gren Slem titula koje je osvojio u karijeri, Federer ima čak osam vimbldonskih trofeja i ovo je Gren Slem turnir na kojem je imao najviše uspeha i gde ima ogromnu podršku sa tribina, što će mu i danas biti prednost u odnosu na Novaka.

Posledni put Federer je na Vimbldonu trijumfovao pre dve godine, ali ono što nas hrabri jeste podatak da je u poslednja tri međusobna duela Đoković ostvario sve tri pobede.

U ukupnom skoru, srpski teniser pred današnje finale vodi sa 25:22 u pobedama protiv Federera.

Iščekivanje do početka današnjeg spektakla Novak je očigledno pokušao da prekrati i zabavljanjem na Tviteru, gde je otkrio da se sreo i sa slavnim fudbalskim trenerom Žozeom Murinjom, zatim pokazao deo psiholoških priprema pred današnju ''gladijatorsku'' borbu, a čestitao je i Simoni Halep i Sereni Vilijams koje su juče odigrale finale u ženskoj konkurenciji. Rumunka je bila veoma ubedljiva, i Nole je impresioniran njenom igrom, ali je i Sereni poručio da mu je njen šampionski duh inspirativan.

Srećno Nole!
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 14.07.2019
13:21

Sreo se sa Murinjom obojca ste negativci losega karaktera navijam za gospodina Federera da ti pokaze koliko si negativan lik kada izgubis mec Federer do pobede jedini od svih tenisaca koje postuje sva protivnika

avatar
Zli brat blizanac
Sunday, 14.07.2019
15:05

Jesi ok u glavi?

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 14.07.2019
15:06

Makedončeto ti ni ne znas sta je tenis,a ovaj deo o postovanju izlisno je i komentarisati,produzi dalje i nemoj puno da places veceras.