Novak potvrdio, operisao lakat!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.02.2018.
07:41
Izvor: Sportske.net

Glasine su potvrđene.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Znate i sami koliko je povreda lakta mučila našeg najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića.

On je propustio veliki deo prethodne sezone, a ove je igrao samo na Australijan openu gde je ponovo imao problema sa tom povredom.

Pominjala se potencijalna operacija, a juče se mogla naći informacija koja je više bila spekulacija da je naš teniser operisao lakat.

Ispostavilo se kao istina.

"Dragi moji, imam novosti o mom oporavku. Već dve godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke... Nije mi bilo lako da presečem i odlučim šta da radim. Pauzirao sam šest meseci uveren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osećao bol. Pokušao sam da se takmičim na Australijan openu, nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam.

Dogovorio sam se sa timom da ću posle turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam pre par dana imao manju medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znate, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i verujem u brz oporavak sa nadom ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam", objavio je Novak na svom Instagramu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Saturday, 03.02.2018
10:30

Ako je mala intervencija pravo resenje, da li je moguce da njegov stab to do sada nije uvideo i izgubilo se ovoliko vremena?!

avatar
_mladen_
Saturday, 03.02.2018
15:24

Ja mislim da kad imas tako neku nezgodnu povredu, nikad ne znas sta je pravo resenje, niti da li se ona moze zaleciti zauvek.

avatar
Radovan Filipovic
Saturday, 03.02.2018
16:21

Slažem se sa tobom u potpunosti..ipak, bolje ikad, nego nikad.

avatar
Bayern ljubav
Saturday, 03.02.2018
09:58

Majstore brz oporavak.