Novak posle meča progovorio i o nepravdi koja mu je učinjena protiv Edmunda

Autor: Darko Mitrović
subota 07.07.2018.
21:25
Izvor: Sportske.net

Bio je i od toga jači!

EPA-EFE/NIC BOTHMA
EPA-EFE/NIC BOTHMA

Povezane vesti

(Ne)sporni detalj u veoma važnim trenucima četvrtog seta prilično je naljutio Novaka Đokovića zbog pogrešne odluke sudije Džejka Gardnera.

Naš teniser je pri vođstvu od 4:3 imao brejk loptu, onda odigrao ''drop šot'', loptica je dva puta pala u polje Kajla Edmunda, ali sudija to nije video i Britanac se spasao. Potom je Edmund dobio naredna dva poena i izjednačio na 4:4, ali više od toga u ovom meču nije mogao.

Đoković je dobio sledeća dva gema za trijumf od 3:1 u setovima.

Neposredno po izlasku sa terena, Novak je pohvalio rivala, ali se i osvrnuo na pomenutu situaciju.

''Bilo je zaista teško, Edmund je odigrao jako dobro, poslednji put me je pobedio na šljaci i mnogo je napredovao, servis mu je takođe mnogo bolji, a imao je i set prednosti.

Što se tiče te situacije, bio sam 100 posto ubeđen da je loptica pala dva puta, pitao sam sudiju kako je moguće da je takav udarac odigrao, a da loptica nije dva puta odskočila. Nije imalo nikakvog smisla, ali ostao sam pribran. On me je naterao da igram teške poene, ali sam ipak preokrenuo'', izjavio je Đoković.

Ono što se sada sprema, po svemu sudeći je još jedna odluka koja se Đokoviću neće dopasti, a to je da će najverovatnije meč četvrtfinala protiv Rusa Kačanova igrati na terenu broj 1, a ne na Centralnom.

''Imao sam uspeha na Vimbldonu u prethodnoj deceniji, imam prelepe uspomene. Radujem se meču bez obzira na kom ću terenu da igram'', diplomatski je odgovorio Đoković.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Sunday, 08.07.2018
20:36

Covek me prosto fascinira.Bez obzira na formu,igru i poziciju na ATP listi,Novak je,usudicu se reci,jedan od najvecih dzentlmena medju sportistima!Svaka cast.