Novak ponosan na svoja dostignuća

Autor: Beta Beta
sreda 08.07.2015.
23:01
Izvor: Beta

Ovo je 27. polufinale za Novaka Đokovića na gren slemovima, kao i 650. pobeda u karijeri profesionalca.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je danas je ponosan na svoje rezultate i da će se truditi da ostane u vrhu.

Đoković je danas pobedio Marina Čilića u četvrtfinalu Vimbldona u tri seta i izborio duel sa Rišarom Gaskeom. To mu je bila 650. pobeda u karijeri i 27. polufinale grend slema.

"Ponosan sam na to dostignuće. Imam 28 godina i volim ovaj sport, ceo život se bavim njime. Trudiću se, kao i svi ostali, da ostanem u vrhu i beležim i dalje dobre rezultate", rekao je Đoković srpskim novinarima posle meča.

Gaske je posle pet setova dobio Stena Vavrinku.

"Gaske je jedan od najtalentovanijih igrača na turu, dugo ga poznajem...

Ima varijacija u igri, iako deluje da njegova igra nije prilagodjiva za travu, on je na travi pravio najbolje grend slem rezultate. Verujem da neće biti previše obuzet važnošću meča, verujem da će izaći s namerom da pobedi, a napredovao je i fizički"
, rekao je Đoković.

On i njegov tim počeli su da se okupljaju u grupi i pozdravljaju kao košarkaši, a trener Boris Beker je taj koji svakodnevno govori nešto novo.

"Boris je taj koji svaki dan nešto novo kaže i tako na neki način obeležimo početak dana, ojačamo povezanost u timu i motivišemo se. Tražimo motivaciju i inspiraciju, zajedništvo... To meni pomaže da budem bolji na terenu. To su uglavnom pozitivne poruke koje imaju cilj da me ohrabre, stimulišu i podstaknu budem bolji na terenu", rekao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke