Novak nikad nervozniji pred novinarima?! A onda je usledila još jedna loša vest...

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.06.2018.
20:18
Izvor: Sportske.net

Današnji poraz od Marka Čekinata veoma ga je pogodio, pojedini novinari ne pamte kada je bio toliko nervozan na konferenciji za medije. Ali, nije to ono najlošije u celoj priči...

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Izgledalo je da se Novaku Đokoviću ''otvorio žreb'' do polufinala Rolan Garosa, ali je danas, poput Davida Gofana, naleteo na ''minu''.

Italijan Marko Čekinato danas je zadivio teniski svet svojom samouverenom igrom protiv našeg tenisera i na kraju uspeo da trijumfuje u četvrtfinalu sa 3:1 u setovima.

Novinari u Parizu su posle meča jedva čekali reakciju Novaka Đokovića, a on ih je iznenadio svojim kratkim odgovorima, vidno nervozan zbog ovakvog ishoda.

''On je igrao izuzetno, sve čestitke njemu. Izašao je i sjajno počeo, a meni je bilo potrebno vreme da se opustim. Pošto sam se zagrejao, bilo je bolje, ali nisam mogao da realizujem svoje prilike'', poručio je Đoković.

Tokom meča imao je problema sa bolovima u predelu vrata, ramena, kasnije i lista desne noge, ali ni na tu temu nije bio mnogo rečitiji.

''Ništa ozbiljno, ne želim da pričam o tome'', rekao je Đoković.

Međutim, ono što najviše brine, jeste Đokovićev nagoveštaj da će najverovatnije propustiti naredni deo sezone, na travi, pa prema tome i Vimbldon.

''Ne znam da li ću igrati na travi'', poručio je Đoković.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 05.06.2018
22:42

Nolo ublendao bifteka i karadjordjeve dok Jela nije gledala pa izgubiJo a sada se Volk i Jela ljute a Imaz se moli za njegovu mesom ukaljanu dusu. Zato i poraz.

avatar
neme
Tuesday, 05.06.2018
22:36

A mozda cu igrati ali u diskoteci.kad je menjo majicu sve mi bilo jasno izgleda kao fakir.

avatar
СрбијаНС
Tuesday, 05.06.2018
21:36

Рекет о клин!!!

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 05.06.2018
20:21

Ubio me brat u roku od odmah:-D:-D:-D