Novak "ni na nebu ni na zemlji", najveći gubitnik pandemije u svetu tenisa!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 05.04.2020.
10:58
Izvor: Sportske.net

Sve je teklo po planu, ali...

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Svet tenisa je ove godine ostao bez Vimbldona što je iznenadilo mnoge uprkos pandemiji koronavirusa.

Tražilo se kompromisno rešenje, ali Englezi su na kraju povukli nepopularan potez, a zbog toga bi najviše mogao da "strada" Novak Đoković.

Prvi reket sveta je oborio brojne rekorde, međutim još uvek se čeka onaj Rodžera Federera koji je osvojio 20 gren slemova.

Novak trenutno ima 17, Vimbldon je bio sjajna prilika da se približi Švajcarcu, ali to se za sada ipak neće desiti.

Takođe, zamrzava se i ATP lista tenisera što ne ide na ruku Đokoviću koji juri Federera po broju nedelja na prvom mestu liste.

Švajcarski teniser je trenutno na brojci od čak 310 nedelja, da nije bilo pandemije Srbin bi taj rekord oborio 5. oktobra ukoliko bi do tada zadržao čelnu poziciju.

U pitanju su rekordi koji bi Novaka i definitivno stavili na mesto najvećeg tenisera svih vremena kada se radi o svim parametrima.
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 05.04.2020
11:17

Ne treba Novaku nista od toga, odavno je on vec dokazao i ko je i sta je. Ako uspe da obori i ta dva rekorda, bice super i bice lepo, ali, ako i ne uspe, apsolutno nema na cemu da mu se zameri, naprotiv...

avatar
Mangus
Sunday, 05.04.2020
11:13

Na jesen ce se sezona nastaviti. Ako nole nastavi po starom bice najbolji svakako. Federer nece biti mladji a i sad mu je teško da prati noleta