Novak nema sumnju, ovo je bio najbolji meč na turniru

Autor: Beta Beta
subota 17.11.2018.
23:55
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je večerašnje polufinale protiv Kevina Andersona bio njegov najbolji meč na završnom mastersu u Londonu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

"Mislim da je ovo bio najbolji meč koji sam odigrao na turniru. Došao je u pravom trenutku. Kevin je igrao odlično cele nedelje, ali izgubio je servis na samom startu i to je napravilo razliku. Njegov prvi servis nije baš najbolje funkcionisao, tako da sam koristio veoma dobro njegov drugi servis", rekao je Đoković posle meča.

Đoković je u polufinalu završnog mastersa u Londonu pobedio Andersona sa ubedljivih 6:2, 6:2 posle sat i 15 minuta igre.

"Zadovoljan sam što mogu da igram na najvišem nivou konstantno. Mnogo igrača je umorno došlo na turnir, ali ovo je jedan od najvažnijih turnira u sezoni za nas... Zadovoljan sam što sam došao do novog finala", rekao je Đoković.

Prvi igrač sveta će se za titulu boriti protiv Nemca Aleksandera Zvereva koji je u polufinalu bio bolji od Rodžera Federera.

"Igrali smo dobar meč u grupnoj fazi, mislim da nije bio na svom najboljem nivou, ali podigao je nivo igre. Odigrao je sjajan meč protiv Federera. Biće sličan pristup kao ovom meču danas, pokušaću da vratim što više prvih servisa, boriću se do poslednjeg poena. Biće to poslednji meč u sezoni za obojicu, neka bolji pobedi", rekao je Đoković.

Finale je sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke