Novak ne gubi vreme, počeo sa radom u teretani

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković počeo je sa treninzima samo četiri dana nakon što je operisao lakat desne ruke.

Epa/Lukas Coch
Epa/Lukas Coch

Povezane vesti

Zabrinuli su se navijači Novaka Đokovića nakon vesti koju je lansirao švajcarski "Blik", a koju je sam Nole potvrdio nedugo zatim.

Najbolji srpski teniser odlučio se da operativnim putem reši problem sa povredom lakta i u tu svrhu je pre četiri dana posetio kliniku u Švajcarskoj na kojoj mu je obavljena manja intervencija.

Ono što je mnoge pokolebalo posle Noletove operacije jeste činjenica da srpski teniser sigurno neće moći tako brzo na teren, ali je danas Đoković poslao poruku koja je oduševila sve njegove fanove.

"Veliko hvala svima na podršci koju sam dobio posle operacije lakta. Radujem se što ću sa vama deliti oporavak od povrede i napredak", napisao je Đoković na "Instagramu", uz video iz teretane.

Đoković je već počeo da trenira i da sprovodi plan rehabilitacije lakta. Nadajmo se da je ovoga puta problem rešen i da ćemo Novaka na proleće videti u najboljem svetlu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.02.2018
13:23

Jasin, Pele, Bekenbauer, Krojf, Maradona, Mateus, Platini, Maldini, Ronaldo 9, Zidan, Ronaldinjo, Mesi. Konors, Borg, Mekinro, Lendl, Vilander, Edberg, Beker, Agasi, Sampras, Federer, Nadal, Djokovic.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
12:27

Jasin, Pele, Bekenbauer, Krojf, Maradona, Mateus, Platini, Maldini, Ronaldo 9, Zidan, Ronaldinjo, Mesi. Konors, Borg, Mekinro, Lendl, Vilander, Edberg, Beker, Agasi, Sampras, Nadal, Federer, Djokovic.

avatar
rosen.manutd
Tuesday, 06.02.2018
02:26

legendo vrati se i pokazi ko je tata :)