Novak nastavio lepu tradiciju u Melburnu, ali šta je opet sa tim laktom?

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2018.
15:52
Izvor: Sportske.net

Naš najbolji teniser ponovo obradovao novinare pred početak Australijan Opena.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Kao i prethodnih godina, konferencija za medije na kojoj je Novak Đoković najavio start na Australijan Openu, obeležena je - slatkišima.

Naš teniser sada već tradicionalno koristi te uvodne konferencije da prisutne novinare posluži čokoladicama, a u prilogu možete da vidite kako je to ovoga puta izgledalo.

Nažalost, još uvek nije sve tako ''slatko'' kada je u pitanju stanje Đokovićevog lakta zbog kojeg je šest meseci bio van terena.

''Nije još 100 posto zdrav, ali je na nivou na kojem mogu da se takmičim, svakog dana je sve bolje. Nadam se da će biti 100% do početka turnira, ali ne znam kako će se ponašati tokom turnira.

Čak i da je 100 posto zdrav, posle šest meseci bez mečeva, nikad ne znaš kako će reagovati. Ne mogu mnogo toga da uradim, učinio sam sve što je u mojoj moći da budem sposoban da nastupim ovde'', istakao je Đoković.

Podsetimo, Novak u prvom kolu Australijan Opena igra protiv Amerikanca Donalda Janga, a ako trijumfuje najverovatnije ide na Gaela Monfisa. Kompletan žreb možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke