Novak - Ključaju emocije posle velike pobede!

Autor: Beta Beta
subota 14.07.2018.
17:08
Izvor: Beta

Prva Novakova reakcija posle fantastičnog meča sa Nadalom.

Epa/Gerry Penny
Epa/Gerry Penny

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je plasman u finale Vimbldona neverovatno dostignuće za njega, kao i da je polufinalni duel protiv Španca Rafaela Nadala lako mogao da ima drugači epilog.

"Sam plasman u finale je neverovatno dostignuće za mene, posebno kada pogledam kroz šta sam prošao u prethodnih 15 meseci", rekao je Đoković posle meča sa Nadalom.


"Dobio sam možda i najboljeg tenisera sveta. Ovo je jedan od najdužih mečeva koje sam ikada igrao. Ne znam... Teško je odabrati reči. Ovaj meč je bio poseban. Ovo je moglo i na drugu stranu da ode. Samo nekoliko stvari je odvajalo dvojicu igrača. Nisam znao da li ću dobiti meč, ali sam verovao. Za ovakve mečeve živite i radite", rekao je Đoković.

On je kazao da mu je posle sinoćneg prekida meča bilo teško da se u potpunosti odmori, kao i da se nada da će protiv Kevina Andersona u finalu imati snage da pokaže pun kvalitet.

"Srećan sam što sam uspeo da prodjem kroz ovo. Nadam se da ćemo sutra u finalu obojica imati snage da igramo, da ćemo pokazati pravi kvalitetan meč. Voleo bih da sam imao dan odmora kao i on, ali šta je tu je", zaključio je Djoković.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke