Novak dozvolio preokret

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.08.2019.
07:46
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje u polufinalu Sinsinatija, najbolji na svetu bez finala.

AP Photo/John Minchillo
AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Novak Đoković je poražen od Danila Medvedeva, na kraju je bilo 6:3, 3:6, 3:6, pa je Rus otišao u finale Mastersa u Sinsinatiju.

Tamo ga čeka David Gofan koji je bio bolji od Rišara Gaskea.

Novak je u prvom setu došao do vođstva, dovoljan je bio jedan brejk da Srbin privede posao kraju u prvom setu.

U drugom se nekako činilo da će prelomiti Medvedeva, ali je rival odlično servirao, Iskoristio je šansu za brejk i dokopao se izjednačenja.

U setu odluke sjajni servisi ruskog tenisera koji igra u odličnoj formi ovog leta, rano je stekao prednost i održao je do kraja.

Đoković je izgubio titulu u Sinsinatiju, ali sledi ono najvažnije US Open gde će takođe braniti titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 18.08.2019
12:35

U meču pred tim je osetio bol u laktu tako da sam ovako nešto očekivao.

avatar
magister
Sunday, 18.08.2019
09:50

Šteta. Ali svako ima igrače koji su mu nezgodni. Nadal je Medvedeva počistio sa terena iako nije specijalista za brze podloge, a Novak, kome brze podloge najviše odgovaraju - izgubio, ne prvi put. Toliko puta je popravljao igru na turnirima, kako se finale približavalo, dobijao sve jače i jače. Ovog puta je po imenima izgledalo da je stvar gotova. Ipak, priznajem da sam strepeo od Medvedeva i znao da će finale biti lakši meč, ako ga prođe. 'Ajmo nole da malo popravimo ravne udarce i smeč, da se češće uspešno izlazi na mrežu, to će skratiti poene, manje ćeš se trošiti. A najbrži si, dolazićeš u bolju poziciju nego ostali jer ćeš skratiti ugao. Siguran sam da bi izlasci na mrežu, svaki put posle nezgodnih dubokih lopti, učinili da pobeđuješ sa znatno manje energije. Za to je potrebno više samopouzdanja u ravne udarce, jer oni su brži i češće bi te dovodili do te pozicije. Samo razmišljam. Mada, ispada da ja dajem savete broju 1, glupo. Idemo Noleee!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 18.08.2019
08:57

Штета, али ништа страшно. Овај Рус некако "не лежи" Новаку, а и Ноле је мало пао након првог сета, а то је први и најважнији услов да би га било ко победио. Сада следи оно много важније, УС опен. Очекујем 17-ти ГС за Највећег!