Novak Đoković - Čudne se stvari dešavaju...

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.03.2018.
13:20
Izvor: Sportske.net

Iznenađujuća vest pred start na turniru u Majamiju.

Epa/Lukas Coch
Epa/Lukas Coch

Povezane vesti

Nedugo pošto se pojavio snimak na kojem Novak Đoković radi sa novim članom svog tima, a ispostavilo se da je to fizioterapeut Dejvid Daglou, specijalista za oporavak sportista koji se vraćaju iz povreda, stigla je još jedna iznenađujuća vest u vezi sa našim najboljim teniserom.

On će ove sedmice učestvotati na turniru u Majamiju, ali prema poslednjim informacijama, uz njega neće biti ni Radek Štepanek, ni Andre Agasi, dvojica njegovih glavnih trenera.

I dok Agasi čeka sledeći Gren Slem turnir da se priključi Novaku, Štepanek je iz nepoznatih razloga otputovao u Češku, pa će Đoković u Majamiju morati i bez njegove pomoći.

Imajući u vidu da je Nole u Indijan Velsu pokazao da je daleko od iole ozbiljnije forme, veoma je čudno da to nije ''upalilo alarm'' u njegovom timu, kako bi mu se što više pomoglo u teškim trenucima.

Ali, očigedno da postoje razlozi za drugačiji pristup. Samo, da ne bude i posle Majamija komentar kao i posle Indijan Velsa:

''Nije trebalo da budem ovde...''?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Tuesday, 20.03.2018
16:03

Doslo je do potpuno normapnog i ocekivanog pada u karijeru. U poslednjih da kazem 7-8 godina, Marej je imao pad, Rafa i Federer takodje a nas Nole je igrao uvek. Ne mozemo ljudi da ocekujemo da tokom cele karijere svake godine sve osvaja. Mozda je doslo do zasicenja a mozda i godine pa povrede cine svoje. Ja kao srbin i navijac samo zelim da Nole bude opet onaj pravi. Nije zasluzio da ga kritijuju nakon svega sto je ucinio za srpski tenis.

avatar
prike
Wednesday, 21.03.2018
10:40

Najzad pravi komentar.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 20.03.2018
15:10

Samo neka prestane da nakon svakog poraza prica kako uopste nije ni trebao da ucestvuje, a sve do tog poraza govori kako je spreman.

avatar
Markic85
Tuesday, 20.03.2018
14:46

Zar je uopste I bitno... osvojio je sve sem zlata na O.I. sto se moglo osvojiti, bio no 1, doneo nam salataru, sada se vidi gde nam je tenis bez njega... ucinio vise od bilo koga u istoriji na promovisanju Srbije u svetu... treba ga ostaviti na miru, da se sredi ! ! !

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 20.03.2018
14:39

Vracali su se i drugi od povreda svako na svoj nacin. Rafa tako sto osvoji 12 turnira za redom, Roger polako turnir po turnir mec po mec i kolo po kolo tako da svako ima svoju psihologiju. Jedino sto je bitno je da su njegova dva najveca konkurenta bili u ovoj situaciji i prevazisli je. Sada cekamo njega da vidimo da li je ta klasa ili je tier2 - ekstra teniser ali nije u konkurenciji sa pomenutima.