Novak bez mečeva do sredine marta

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.02.2017.
11:52
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u nedelju neće izlaziti na teren pošto je trijumf nad Rusijom već obezbeđen, a to znači da Noleta nećemo gledati u akciji sve do početka marta.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Dejvis kup reprezentacija Srbije u subotu je obezbedila plasman u drugo kolo Svetske grupe, pošto je dubl u sastavu Nenad Zimonjić - Viktor Troicki doneo treći bod našem nacionalnom timu.

To znači da će današnji singl mečevi imati revijalni karakter i da najbolji srpski teniser sigurno neće izlaziti na teren, pogotovu ako se ima u vidu da je obnovio povredu ramena.

Novak Đoković će ostati sa saigračima do kraja dana a potom odlazi na malo duži odmor tokom kojeg će trenirati u Monte Karlu i pripremati se za učešće na Mastersu u Indijan Velsu.

Suprotno dosadašnjoj praksi, drugi teniser sveta propustiće turnir iz kategorije ATP 500 koji se krajem februara igra u Dubaiju kako bi se što bolje pripremio za prvi Masters u sezoni.

Nole će u Indijan Velsu braniti trofej, a odmah zatim očekuje ga učešće na Mastersu u Majamiju na kojem će takođe braniti titulu i 1.000 ATP bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 05.02.2017
16:12

Tako treba.Treba da se odmori.Od AO odigrao tri meča .Biće to tri meča o početka januara do 9. marta.Na više dileme.Zasitio se i bez motivacije.Navijamo za njega ali neće se skoro okititi titulom.

avatar
ProudKnight
Sunday, 05.02.2017
13:30

Ma treba sa čovjeka skinuti pritisak, ostaviti ga da se sredi u glavi, ali sam, to mu je najbolje. Čovjek koji ne može psihički sam da se izbori sa situacijom, je psihički slab, a onda će raditi što mu kažu svakakvi gurui, kvazi psiholozi itd. Dok on to u svojoj glavi ne riješi, naprijed neće ni moći da krene, a ako je istina da ne jede meso više, onda neka se pozdravi s karijerom, jer je meso ključna namirnica za mišiće, za snagu itd. To svaki profesionalni sportista zna i jasno je da je Nole malo izgubio kompas, ali on je veliki šampion i može do brzo promijeniti, samo ako bude samosvijestan! Poslije pobjede Federera sa 35-36 godina, ne treba mu veća inspiracija!

avatar
Sunday, 05.02.2017
13:01

Pocetka ili sredine?