"Nole se vraća" - Nadal se ne slaže sa tom konstatacijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.05.2018.
19:35
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta otkrio kako gleda na položaj Novaka Đokovića pred početak Rolan Garosa.

Epa/Claudio Onorati
Epa/Claudio Onorati

Povezane vesti

Na konferenciji za medije koja je danas održana u Parizu Rafael Nadal govorio je o svojim očekivanjima pred Rolan Garos.

Drugi Grend slem sezone startuje u nedelju a Španac je prvi favorit za trofej. Desetostruki osvajač Rolan Garosa smatra da mu je najveći konkurent u borbi za titulu naš Novak Đoković.

"Novak je jedan od najboljih igrača ikada u našem sportu", počeo je svoje izlaganje Rafael Nadal.

Na konstataciju da se Nole vraća tamo gde je nekada bio Rafael Nadal je imao drugačiju formulaciju.

"Mislim da se ne vraća, on je uvek bio tamo (među najboljima). Ponekad, kada se vratiti na teren posle povrede, teško je odmah igrati na visokom nivou, ali Novak je odigrao sjajan turnir u Rimu i nema sumnje da će biti jedan od kandidata za titulu na Rolan Garosu", dodao je Španac.

Posle mnogo vremena na Mastersu u Rimu imali smo prilike da vidimo međusobni duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Španac je slavio sa 2:1 u setovima i kasnije osvojio trofej.

Na Rolan Garosu Nadal i Đoković neće moći da se sretnu do finala, ali najbolji teniser sveta trenutno ne razmišlja u tom pravcu.

"Ne razmišljam o tome s kime bih mogao da se suočim u finalu, pre toga imam mnogo posla. Mislim da nije pravo vreme da se razmišlja o finalu", konstatovao je Nadal.

Rafa će na predstojećem Rolan Garosu igrati za svoje jedanaesti trofej na Otvorenom prvenstvu Francuske, a prvi rival u Parizu biće mu Aleksandar Dolgopolov.

Podsetimo i na podatak da je jedina dva poraza na Rolan Garosu Rafa Nadal doživeo od Robina Soderlinga i Novaka Đokovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Saturday, 26.05.2018
01:42

Brate ovaj Nadal je gospodin, uvek ima lepu rec za Noleta i ostale, stvarno vidi se da je okej sportista i mnogo mi je gotivniji od Federera

avatar
prike
Saturday, 26.05.2018
11:51

Slazem se, ali ako cemo posteno i Nole je takav. Pa cak, govori pozitivno i o onima koji ga napadaju.