Nole se ponovo oglasio, još jedna loša vest...

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2017.
10:28
Izvor: Sportske.net

Svi smo se radovali njegovom povratku, ali juče su stari problemi ponovo isplivali na površinu. Danas je Novak saopštio još jednu razočaravajuću vest.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Kao što znate, Novak Đoković je juče šokirao svoje fanove odustajanjem od nastupa na turniru u Abu Dabiju, uz potvrdu da ponovo ima probleme sa laktom, zbog čega ga na turnirima nije bilo već pet i po meseci.

Već tada je bilo jasno da neće propustiti samo taj zakazani duel sa Bautistom Agutom, već da će se njegov povratak na teren još više prolongirati.

Jutros se Nole oglasio na Fejsbuku, čime je praktično potvrdio ta strahovanja - odustao je i od nastupa na turniru u Dohi, gde je prošle godine osvojio titulu.

''Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250.

Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene.

Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou.

Sve će mi to nedostajati.

Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta'', napisao je Novak.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 30.12.2017
19:03

Надам се да је све ово пролазног карактера, јер за нас, који само посматрамо са стране, заиста изгледа да све води ка прераном крају каријере, што би била велика штета.

avatar
Sunday, 31.12.2017
00:06

prvo ne bi bila velika steta, a drugo vreme mu je za penziju, neka meditira bude vegan najveci na svetu!!! sportista ne moze bez mesa...nije zeleo operaciju i to su posledice!!!

avatar
Don Silvio
Saturday, 30.12.2017
18:46

Doktore brz opopravak...

avatar
nemam pojma
Saturday, 30.12.2017
14:57

Srbi su opak narod. Kako je uzdizan preko svih granica kad je postizao fantastične uspehe u TENISU, pa je svaki penzioner koji nije nikad uzeo reket u ruke, a pre toga prezirao beli sport kao buržujski, počeo da objašnjava po autobusu sve finese igre. Cela nacija bi se zalepila za tv pa bila noć ili radno vreme. Što se u državi teže i lošije živelo, strast za Novakom i tenisom je rasla, ljubav prema njemu je opasno premašivala onu prema vlastitoj deci i unucima. I eto, desi se prvi put ozbiljnija povreda, zaređaše se porazi, a nacija počinje da ga blati sve više. Jer kad gubi, Novak nije više njihov. Ovaj jedan reče da SMARA! Da ne veruješ.

avatar
Čeki
Saturday, 30.12.2017
14:50

Mogao sikod doktora Milisava lepo da odes i da ti on to sanira da vise nemas problem, ako je neko to mogao ti si, ali ne, bolje ici u Ameriku na konsultacije nego kod naseg coveka koji je proveren.

avatar
mrancic
Saturday, 30.12.2017
13:01

Ako uopšte više zaigra biće to Vimbldon.Mislim da je završio karijeru.Bio je najbolji nekoliko sezona.Problem je što pre nedelju dana priča da se raduje povratku a pred turnir otkazuje.Šta su radili na pripremama.Ipak,najbolji u Sbiji svih vremena.

avatar
Red blood
Saturday, 30.12.2017
12:53

Da li cemo videti neocekivano rani kraj karijere jednog od najboljih ikada?

avatar
mrancic
Saturday, 30.12.2017
15:20

Verovatno da.Šteta.

avatar
Sunday, 31.12.2017
00:08

zasto je neocekivani i rani kraj karijere? nijedno od ta dva nije tacno, neocekivano nije..rani nije..to je kada ne slusa doktore lepo kazu operacija a ne on je vegan i nesto umislio u glavi da ce se tako izleciti itd...eto posledica

avatar
REAListaee
Saturday, 30.12.2017
11:36